Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay

Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay

Posted on

Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu BohayKisah blue ini bermula Sebelum final year, saya telah menjalani latihan praktikal di sebuah syarikat kecil. Syarikat yangg menjalankan perniagaan itu mempunyai pekerja tak sampai 20 orang. tetapi, hingga kini ianya masih utuh and masih bertahan menjalankan perniagaan.Di dlm syarikat tersebut, saya memanng agak rapat dengann semua staff. Mereka semua panggil saya adik. cuma ada seorang sahaja pekerja di situ yangg tak memanggil saya dengann gelaran adik, diorang cuma menyebut nama saya saja.

Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay cerita dewasa | cerita sex
Diorang adalah seorang kerani bahagian admin. Lunna namanya. Orangnya jg Lunna. mgkin krna umur kitaorang yangg berbeza 3 tahun jaraknya membuatnya segan untuk memanggil saya adik. Tetapi, bagi saya selamba.
Memanng sepatutnya diorang layak panggil saya adik, sebab masa mula mula saya kerja kat situ, saya panggil diorang akak, yelah, sebab umurnya 3 tahun lebih tua dari saya. Tapi bila diorang daah selalu bahasakan dirinya sebagai Lunna setiap kali kitaorang berbual, lama kelamaan saya terbiasa and serasi dengann rentaknya.
Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay – Pada masa itu, saya masih tak pandai berkawan dengann wanita. Apatah lagii hendak bercinta. Kalau setakat cinta monyet zaman sekolah dulu tue pernah lah, tapi tak lama. lagii pun konsep cinta pada zaman sekolah and sesudah meningkat dewasa ternyata berbeza dari segi kesesuaian and keberanian.
Ina? Eh, saya tak pernah cintakan die. saya hnya cintakan burit diorang je. More seks than love. Oleh krna kementahan saya dlm perhubungan yangg heavy, saya rupa rupanya telah mengecewakan hati seorang perempuan.
Ya, dialah Lunna. Pada zaman kebudak budakkan seperti itu, saya akui bahawa rasa cinta yangg hadir dlm diri saya hanyalah untuk seks. Kalau dapat, blh pakai. Kalau tak dapat blh babai.
Ala ala touch n go. Itulah yangg berlaku di antara Lunna and saya. saya mula menyedari sikap Lunna yangg berlainan ketika diorang melayan karenah and ketika berbual bersama saya.
Ternyata diorang lebih mesra dengann saya. Malah pagi pagi ketika saya datang pejabat, diorang terus buatkan air untuk saya. Selalu jg diorang ke cubical saya. Berborak sekejap ketika diorang tak banyaak kerja.
Mgkin krna sikap saya yangg melayannya tak special and sama sahaja layanan saya seperti kepada staf staf lain membuatkan Lunna mencuba berbagai cara untuk mengambil hati saya. Tadi saya daah sebut tentang kerajinannya menyediakan saya air setiap pagi, tetaapi banyaak lagii sebenarnya yangg diorang daah lakukan.
Lunna jarang sekali memakai baju kurung. diorang lebih gemar berkebaya and memakai blouse serta skirt. Kadang kala dikenakan bersama blazer. tetaapi saya paling minat jika diorang memakai skirt hitam bersama blouse hijaunya.
Pandangan mata saya akan lebih tertumpu kepada bontot nya yangg bulat and tonggek. Orangnya slim saja, tetaapi bontot nya yangg membonjol and bgitu jelas perbezaan saiznya dengann tubuh and pinggangnya membuatkan saya gemar melayannya setiap kali diorang berpakaian sedemikian.
Memanng diorang menawan, ditambah lagii dengann wajahnya yangg berkaca mata and bertudung, memanng diorang mampu menarik minat lelaki. tetapi, saya masih lagii malu untuk berbicara tentang perasaan bersama wanita , meskipun saya mengetahui bahawa Lunna seolah olah cuba menarik perhatian saya.
Salah satu yangg menghalang saya untuk lebih mesra dengann Lunna adalah krna ada seorang staf di situ yangg jg menaruh hati terhadap Lunna. Ini membuatkan saya seperti terasa bgitu kerdil and sungguh jauh padanan antara saya and Lunna.
Saya menyedari bahawa Lunna selalu mengenakan pakaian kegemaran saya, skirt hitam and blouse hijau. mgkin Lunna sedar bahawa saya meminatinya memakai pakaian berkenaan. Malah, saya rasa Lunna jg turut sedar bahawa saya selalu memerhati bontot nya.
Setiap kali diorang ke cubical saya, diorang pasti akan berdiri rapat di sebelah saya yangg sedanng duduk mengadap komputer. Oleh krna cubical untuk pelajar praktikal agak kecil, jadi bahu saya kerap bersentuhan and bergesel dengann pinggulnya.
Jika diorang hendak meninggalkan cubical saya, diorang akan memusingkan tubuhnya berpaling ke arah laluan keluar dari cubical saya and setiap kali itulah bahu saya akan merasai kelembutan and kemontokan bontot nya yangg tonggek itu.
Burit nya akan bergesel dengann agak rapat hingga membuatkan bahu saya kadang kala dapat merasai lurah bontot nya. saya tahan kan sahaja perasaan saya untuk meramas bontot nya krna saya masih mentah ketika itu.
Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay – Rasa malu melampaui segalanya. Malu untuk berbicara lebih dekat, malu untuk mengajaknya berbual mesra, malu untuk mengajaknya keluar, malu untuk mengajaknya makan bersama, malu untuk menyentuhnya, malu untuk mengoratnya, malu untuk memberikan respon and berbagai lagi.
Tetapi, perbuatan bodoh yangg telah saya lakukan kepada Lunna pada satu hari itu telah mengubah sedikit rasa malu saya terhadap Lunna. Ianya berlaku di cubical saya. Pada tengahari itu, saya makan di cubical.
Bekal roti sandwich yangg saya sediakan sejak pagi menjadi santapan tengahari. Student, mana ada banyaak duit ingin makan nasi. Mak bapa saya pun bukannya orang kaya. Biasiswa pun tak ada sebab saya bukan pelajar cemerlang time spm dulu.
So, duit elaun praktikal tue lah menjadi modal saya untuk melantak. Lunna yangg tak keluar rehat ketika itu datang ke cubical saya. diorang berdiri di sebelah saya memerhati saya yangg sedanng khusyuk menghabiskan layout program sambill mulut mengunyah sandwich.
“Kesian, makan sandwich je. ” Lunna menegurku sambill tersenyum memandang saya. “Program nii tak siap lagii lah Lunna. Minggu depan Brader Jumman ingin present kat kementerian. Lunna tak keluar makan ke? ” tanya saya pula.
“Tak, Lunna bawak bekal jugak. Makan kat pantry tadi” jawabnya. saya yangg masih khusyuk itu kembali menatap skrin komputer di hadapan saya. Bekas bekal yangg telah kosong saya letakkan di hujung penjuru meja.
Cerita Dewasa Kisah Mesum Gadis Melayu Bohay – Saya biarkan Lunna berdiri semakin hampir di sebelah saya. Berdebar debar jg ketika itu. Maklumlah, saya ada hati kepadanya. saya sambung kerja saya. Lunna berpaling memusingkan tubuhnya ke sisi, mengadap dinding cubical saya yangg penuh dengann nota nota and beberapa keping gambar.
“Gambar camping ke ni? ” Lunna bertanya kepada saya. “Ha’ ah, camping kat gunung Tahan. Itu semua kawan kawan serumah” saya menjawab pertanyaan Lunna tanpa menoleh kepadanya. Mata saya terus tertumpu ke skrin komputer.
Saya biarkan Lunna memerhati and melihat gambar gambar yangg saya lekatkan di dinding cubical. tetapi, akibat terlalu lama Lunna berdiri di situ, saya lantas menoleh ke kiri saya, mahu melihat apa yangg diorang lakukan.
Alangkah terkejutnya saya apabila sebaik sahaja saya menoleh ke kiri, apa yangg ada di hadapan saya adalah bontot Lunna yangg mana jaraknya hampir bersentuhan dengann bahu saya. Lunna berdiri di sebelah kiri saya, tetaapi ketika itu diorang mengadap dinding cubical.
Ini membuatkan diorang membelakangi saya. Serta merta nafsu ghairah saya bangkit. Lalu saya mendapat satu akal. Perlahan lahan saya dekatkan muka saya di bontot nya. saya lakukannya perlahan lahan agar Lunna tak menyedarinya.
Ketika hidungku hampir dengann bontot nya, saya hidu dlm dalam aroma burit Lunna. Bau wangi bersama peluh bontot nya semerbak menusuk hidung saya. saya jauhkan jarak muka saya. Menarik nafas udara segar.
Kemudian saya sekali lagii melakukannya. tetaapi nampaknya nasib tak menyebelahi saya. sdg saya menghidu aroma bontot nya, Lunna secara tiba tiba memusingkan tubuhnya ke arah saya. Secara tak langsung, muka saya tersembam ke bontot nya yangg semakin rapat.
Saya cepat cepat menarik muka saya and berpura pura duduk seperti biasa menghadap komputer. Lunna merapatkan pinggulnya ke bahu saya. Kemudian diorang mencubit leher saya. saya mendongak memandang wajahnya.
Diorang tersenyum kepada saya. Kemudian Lunna memandang sekeliling. Kedudukannya yangg berdiri membuatkan diorang mampu melihat keadaan sekeliling, memastikan tiada siapa di pejabat selain kitaorang berdua. Kemudian diorang kembali memandang saya.
Sambiil tersenyum diorang berkata kepada saya, “Jumman suka Lunna pakai kain nii ye? ” Soalan yangg membuatkan lidah saya kelu untuk menjawabnya. “Err. ye. ” Jawab saya ringkas. saya yangg malu malu itu terasa pipi saya kebas, hrs muka saya sudh merah waktu itu.
Menahan malu sebab kantoi dengann perbuatan bodoh saya kepada Lunna. “Kenapa Jumman cium? ” tanya Lunna sambill tersenyum. saya tertunduk ke lantai. Tak tahu jawapan apakah yangg saya hendak berikan.
Saya cuma diam menanti tindakan and soalan seterusnya dari Lunna. Rasa malu saya kepada Lunna pada waktu itu menenggelamkan segala perasaan saya. “Kenapa. Jumman malu kat Lunna ye. ” tanya Lunna lagi.
“Err. Lunna, saya minta maaf. ” saya meminta maaf kepadanya, semoga ianya mampu melembutkan hatinya. “Dinna tak kisah. Tak ada orang ni. mahu lagi? ” Lunna bertanyakan soalan yangg benar betul memberikan saya kejutan.
Saya memandang ke wajahnya. Lunna cuma tersenyum. Kemudian diorang kembali berpusing mengadap dinding cubical seperti tadi, mempamerkan kembali bontot nya kepada saya. nak meramas bontot pikir saya dengann penuh debaran, saya sekali lagii dekatkan wajah saya ke bontot nya.
Tetapi, kali ini, saya benamkan wajah saya sepenuhnya ke belahan bontot nya. Aroma bontot nya saya hidu sedalam dalamnya. Tangan saya pula mula meramas bontot dan selesa meramas bontot nya.
Lunna kelihatan diam, membiarkan perlakuan saya yangg pelik itu. tetaapi tiba tiba kitaorang terdengar pintu hadapan dibuka seseorang. Lunna cepat cepat berlalu dari situ menuju ke cubicalnya, meninggalkan saya sendirian bersama aroma bontot nya yangg melekat di saluran pernafasan saya.
Saya menyambung tugasan saya. Tiba tiba terpapar di skrin im dari Lunna. Maaf, tak dapat bagi lelama Nanti orang tahu. saya termanggu, tak tahu jawapan apa yangg ingin saya beri.
Jantung saya masih berdegup kencang bersama debaran di dada yangg masih membara. Lalu saya membalasnya. Lunna, maafkan saya Saya tak dapat kawal kelakuan saya tadi. Tak ape, Lunna tak kisah Tapi benar tak Jumman suka kain yangg Lunna pakai? Betul, Lunna nampak lebih cantik dari biasa, Saya suka tengok Lunna tiap kali Lunna pakai kain tu.

Lunna tahu, Nanti kitaorang im lagii blh tak? Anytime.

Saya sedar, ketika itu saya masih lagii menuntut, senang kata masih lagii sebagai seorang pelajar. Manakala Lunna pula sudh berkarier, malahan, staf yangg meminatinya jg berkarier yangg tak kurang hebatnya.
Jadi dari situ saya merasakan bahawa saya tak sesuai untuk mencintai Lunna. saya sedar, Lunna melayani saya lebih mesra berbanding staf yangg lain, tetaapi saya berpendapat bahawa Lunna melakukannya semata mata untuk seks.
Kenapa saya berfikiran bgitu ? kerana bagi saya, mgkin Lunna jg berfikir bahawa saya tak layak untk nya. Lebih lebih lagii sesudah saya perhatikan segala gerak geri Lunna kepada saya, ternyata ianya lebih banyaak membangkitkan keberahian berbanding rasa cinta.

Keyword Pencarian:

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *